Varför Adanus AB

Vi höjer lönsamheten över gränserna
Adanus AB
är ett förmedlingsföretag som skapar kontakter mellan svenska och turkiska företag. Vi erbjuder expertis, kontakter och tjänster både på den svenska och turkiska marknaden. Tack vare vårt breda kontaktnät med bland annat köpare och distributörer – kan vi hjälpa dig att göra fler och nya affärer.

Ring eller maila oss. Vi berättar gärna mer om hur vi kan effektivisera era kontakter med den turkiska och/eller svenska marknaden!

3 starka skäl att anlita Adanus AB:

1. Stor kunskap om juridik, affärskultur och lokala förhållanden
Adanus AB kan erbjuda dig breda kunskaper, bland annat om ländernas affärskulturer och lagstiftning. Vår jurist är ledamot av Turkiets advokatsamfund och har lång erfarenhet av att bistå svenska och turkiska företag. Vi vet vad som krävs för att driva ett framgångsrikt företag – både i Sverige och i Turkiet.

2. Brett kontaktnät
Vår personal har lång erfarenhet av affärsverksamhet i båda länderna. I Turkiet har vi goda kunskaper och kontakter inom exempelvis metallindustrin, byggbranschen, möbelproduktion, sjukvården, turism/konferens, mode, media, Human Recourses-branschen, TV-produktion, olika tekniska branscher och samt från större internationella företag.

3. Öppnar kanaler till miljontals konsumenter
Adanus AB är en kostnadseffektiv port mellan Turkiet och Sverige. Via Turkiet främjar vi även affärskontakter mellan Sverige å ena sidan, och Mellanöstern samt övriga Kaukasus å den andra. På det sättet hjälper vi svenska företag nå en marknad med sammanlagt ca 300 miljoner människor. Med vår goda kännedom om Turkiet och dess kultur, kan svenska företag dra nytta av Turkiets fulla potential med dess höga tillväxt och strategiska läge mellan Europa och Asien.